thestuffinside.blogg.se

Bloggen som handlar om mina erfarenheter av och tankar om depressioner och psykisk ohälsa. Framförallt pratar jag om förlossningsdepression och tankar som kan dyka upp efter förlossningen. Tankar som vi aldrig vågar prata högt om. Det gör att vi känner oss otroligt ensamma eftersom vi tror att det bara är vi som tänker så. Och att vi därför är den sämsta tänkbara mamman. Men vi är ju inte ensamma, vi vågar bara inte prata om det. Om mina tankar kan hjälpa någon nybliven mamma därute att förstå att hon inte är knäpp och att det finns hjälp att få så har jag uppnått det jag ville. Tänk om någon fick mig att berätta om mina tankar så hade jag kanske inte sett på mig själv med självförakt i flera år. Bloggen är under uppbyggnad. 💗

Saknaden efter min älskade mamma ❤️

Mamma, Vardagliga ting Permalink0
Ett år har snart gått sen min älskade mamma försvann från oss. På bara några månader tynade mamma bort. På sommaren var hon som alla andra, lite känsligare mot värmen än vanligt,  jag trodde hon bara höll på att bli äldre. 

Jag har fortfarande din plånbok i skåpet, med alla betalkort och alla kort på oss systrar när vi var små. Jag har fortfarande dina bankpapper bland mina. Kan inte göra mig av med det. 

Fattar inte ens att du är borta, hur kunde det bli så här?  (null)

Till top